Maxion

Hayes Lemmerz nimellä tunnetut teräsvanteet ovat muuttaneet nimensä Maxion vanteiksi vuoden 2015 alussa. Tuotteet ja laatu ovat säilyneet yhtä laadukkaina kuin ennenkin, vain nimi muuttui.
Maxion on yksi maailman johtavista teräsvanteiden valmistajista hyötyajoneuvoihin, sekä jälkimarkkinoille että suoraan autoteollisuudelle.

Yhtiö on sulautunut kahdesta historiallisesta yrityksestä: toisen yrityksen tuotteita käytettiin 1900-luvun alussa ja toisena yrityksenä oli saksalainen perhe, Lemmerz, joka on valmistanut vanteita ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Vuonna 1997 kaksi yhtiötä yhdistettiin ja tänään tämä yhtiö tarjoaa miljoonia tuotteita maailmanmarkkinoilla.

Edistyksellinen suunnitteluteknologia, analytiikan asiantuntemus ja hienostuneet valmistusmenetelmät ovat taannet sen, että nykyään Maxion on yksi maailman johtavista teräsvanneteollisuuden merkeistä.
Meillä on laaja valikoima Maxion teräsvanteita varastossa ja keskittymällä korkeaan palvelutasoon ja nopeisiin toimituksiin haluamme olla luotettava yhteistyökumppani jälleenmyyjillemme.

RengasCenterille Maxion vanteet maahantuo Alcar.

Hae rahoitusta