Tuo renkaasi meille rengassäilöön!

Onko sinulla ongelmia autosi nostossa, onko varastotila vähissä? Vai haluatko ylipäätään käyttää aikaasi renkaiden vaihtoon? Tuo renkaasi RengasCenter-liikkeeseen rengassäilöön; me pesemme, tarkastamme ja varastoimme renkaat puolestasi. RengasCenter-liikkeissä säilössä olevat renkaat on myös vakuutettu varkauksien, sekä esimerkiksi palovahinkojen varalta.

Rengashotelli

Varastointi ja pesu
Meidän rengassäilömme säästää sinun omaa varastotilaasi ja liikkeemme tarkistavat säilöpalvelun yhteydessä, että renkaissasi on riittävästi kulutuspintaa ja että ne ovat turvalliset ennen seuraavaa käyttöönottoa.

Liika kosteus ja altistuminen auringonvalolle kuluttaa renkaan kumiseosta. Öljy tai muut kemikaalit voivat myös vaurioittaa renkaita säilytyksen aikana, joten renkaiden puhdistaminen ja suojaaminen ennen säilytystä on tärkeää. RengasCenterillä renkaat pestään aina ennen säilytystä.

Tarkastus
Renkaat ja vanteet ovat tärkeä osa turvallisuutta. Tarkastamme, että kulutuspintaa on riittävästi ja renkaat ovat turvalliset käyttää. Mikäli tarvetta renkaiden tai vanteiden uusinnalle on, kerrotaan siitä asiakkaalle hyvissä ajoin etukäteen.

Lisäpalvelut säilön yhteydessä – tai erikseen!

Renkaanvaihto
Renkaanvaihto suoritetaan nopeasti käyttäen nykyaikaisia välineitä ja vanteet kiristetään momenttiavaimella oikeaan tiukkuuteen. Näin vältämme vanteiden ja pulttien vaurioitumisen. Liikkeemme ohjeistavat teitä tarvittaessa myös mahdollisesta jälkikiristyksen tarpeesta.

Tasapainotus
Renkaiden tasapainotus suositellaan tehtäväksi aina ennen renkaiden käyttöönottoa ja RengasCenterillä se tehdään lähes poikkeuksetta vannetyön yhteydessä. Tasapainotuksella parannetaan merkittävästi ajomukavuutta ja se vähentää renkaiden ja niiden ripustusten kulumista.

Välivaihto
Renkaita suositellaan vaihdettavan akselilta toiselle kesken ajokauden. Tämä tarkoittaa, että autossa edessä olevat renkaat vaihdetaan taakse ja takaa vaihdetaan eteen. Samalla renkaat tarkistetaan rengaspaineiden ja kunnon puolesta. Näin renkaat kuluvat tasaisemmin, niillä saadaan paras mahdollinen kilometritulos ja ajokausi sujuu loppuun mahdollisimman vaivattomasti ja turvallisesti.