SVEA-rahoitusratkaisut kuluttajille ja yritysasiakkaille
Svea tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja rengashankintoihin. Kuluttajana voit valita joko lasku- tai erämaksuvaihtoehdon. Yrityksille on tarjolla 14vrk lasku tai joustava yrityslimiitti.


Maksa laskulla
– kuluttajille ja yrityksille
Svea Ekonomin lasku ovat luotettava ja helppo tapa maksaa ostoksesi vasta ostotapahtuman jälkeen. Laskulla saat ostoksillesi 14 päivää korotonta maksuaikaa.


Laskun saatuasi kuluttajana voit valita haluatko maksaa koko tilauksen kerralla vai pienemmissä kuukausierissä. Laskua voit käyttää 5000 euron ostoksiin asti.
Kerro myymälässä maksavasi laskulla.

 

Maksa erämaksulla – 10 kk korotonta maksuaikaa
kuluttajille
Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon oman RengasCenter-liikkeesi nettisivujen kautta – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi.

 

Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa. Erämaksulla voit maksaa 10 000 euron ostoksesi jopa 60kk:n maksuajalla.

 

 

Yrityslimiitti – joustava ja edullinen yritysluotto ilman vakuuksia
Yrityslimiitillä rahoitusta yritykselle jopa 100 000 euroa – hakemus hoituu helposti verkossa, ja lainapäätöksen saat heti.