Levollisin mielin tien päälle

Mieti kiesiä, joka kiitää pehmeästi pitkin auringon lämmittämää tienpintaa. Edessä on iltarusko, takana päivän seikkailut. Voisit suorastaan leijua ilmassa hyvästä fiiliksestä, mutta nyt on aika keskittyä. Ratin takana on helppoa olla yhtä aikaa skarppi ja levollinen, kun tiedät rullaavasi hyvillä, RengasCenterin ammattilaisen tarkistamilla, huoltamilla ja asentamilla renkailla.

 

KATSO LÄHIN  [ RENGASCENTER-LIIKKEESI ]

 

Kun alusta on turvattu ja ajomieli seesteinen, kotimaan matkailutiet, museotiet, seututiet ja motarit tarjoavat upeita mahdollisuuksia autoreissuihin yksin, kaksin tai perheen kanssa kulkien. Sen jo tiedätkin, että lämpimään kesäiltaan tai keväiseen päivään kaartaessa matka on jo itsessään määränpää. Mutta ennen kuin hyppäät rattiin, pari asiaa pitää olla kunnossa. Olitpa sitten kesäteiden konkari tai keltanokka, renkaiden kunto näyttelee yhtä pääroolia tieturvallisuudessa.

 

KATSO  [ KESÄRENGAS-VALIKOIMAMME ]

 

RengasCenterin ekspertit tietävät kaiken kumeista. Meillä osataan katsoa varmasti urasyvyydet, ilmanpaineet, tasapainot ja venttiilit. Me huollamme, kiristämme, mittaamme ja asennamme. Sanomme rehellisesti, kun on aika vaihtaa, ja laitamme sinulle uudet luottotassut alle. Kun teet kauden ensimmäisen reissun meille, mieli kevenee ja pidot paranee. Sen voimme taata.

 

KATSO  [ KESÄRENGAS-VALIKOIMAMME ]

KATSO LÄHIN  [ RENGASCENTER-LIIKKEESI ]