Kevään kutkuttavin cashback-kampanja! Nappaa jopa 100 € hyvitys kesäkaaran renkaista.

*Kampanjan täydet ehdot löytyvät täältä. Kampanjaan kuuluvat 17’’ ja sitä isommat henkilöauton kesärenkaat. Rekisteröi ostoksesi cashback-kampanjasivulla.

Kampanja-aika 15.3.–15.5.

Moottoritie on kuuma ja määränpäänä on matka! Lämpimissä kesäilloissa on sitä jotakin, ja silloin ajaminen on erityisen maagista, olitpa sitten pitkällä tai lyhyellä reissulla. Kesäteiden turvallisimpaan ja tyylikkäimpään hurutteluun tarvitset kuitenkin kunnon kesärenkaat, joten laitoimme kutkuttavan kampanjan käyntiin.
Kun ostat kampanja-aikana, 15.3.–15.5. välillä valitsemastasi Rengascenter-liikkeestä Goodyearin kesärenkaat (4 kpl) ja rekisteröit ostoksesi 7 päivän sisällä, saat jopa 100 € hyvitystä* 30 päivän sisällä rekisteröinnistäsi.

 

Rekisteröi ostoksesi 7 vuorokauden sisällä
1. Osta setti (4 kpl) Goodyearin kesärenkaita RengasCenteriltä (Kampanjaan kuuluvat 17’’ ja sitä isommat henkilöauton renkaat. Valitse lähin kampanjassa mukana oleva Rengascenter-jälleenmyyjäsi)

 

Rekisteröi ostoksesi 7 vuorokauden sisällä

2. Rekisteröi ostoksesi 7 vuorokauden sisällä ostohetkestä osoitteessa: cashback-kampanja.goodyear.eu

 

Rekisteröi ostoksesi 7 vuorokauden sisällä

3. Saat jopa 100 € hyvityksen* 30 päivän sisällä rekisteröinnistä

 

*Hyvityksen summa / rengassarjan koko:

Cashback-taulukko

 

Älä tingi laadusta, vaan nipistä hinnasta – nyt on täydellinen hetki hankkia kesäkaaran alle uudet, huippuluokan ja huippuhinnan nakit! Ei muuta, kun talla pohjaan ja Rengascenteriin.