Uusi RengasCenter-liike Orimattilaan

RengasCenter on solminut kauppiassopimuksen Orimattilassa toimivan Käkelän Auto ja Rengas Oy:n kanssa. Vuodesta 2005 alkaen toiminut yritys tarjoaa asiakkailleen perinteisten rengaspalveluiden lisäksi nelipyörämittaus- ja säätöpalvelut sekä autojen pikahuollot.

RengasCenter-ketjuun liittymisen myötä Päijät-Hämeen kauppiasverkosto laajenee kolmen rengasliikkeen kokonaisuudeksi. Käkelän Auto ja Rengas Oy vahvistaa kenttää Lahdesta etelän suuntaan.

“RengasCenteriin liittymisen myötä meillä on mahdollisuus palvella kaikkia asiakkaita entistä monipuolisemmin, kattavammalla tuotevalikoimalla ja palveluilla. Lisäksi ketjun avulla voimme varmistaa renkaiden saatavuutta haastavassakin maailmantilanteessa. Lähdemme uuteen vuoteen luottavaisin ja iloisin mielin!”, toteaa Käkelän Auto ja Rengas Oy:n toimitusjohtaja Juhani Aaltonen.

Käkelän Auto ja Rengas Oy ottaa 1.1.2023 alkaen markkinointinimekseen RengasCenter Orimattila. Yrityksen toiminnot jatkuvat itsenäisinä, mutta rengasliiketoiminta saa lisävirtaa ketjun hankinnasta sekä RengasCenter-kauppiasverkostosta ja ketjutoimenpiteistä.

Lisätietoja:
Juha Torkkola
Toimitusjohtaja, Rengascenter Oy
+358 40 064 9640
juha.torkkola@rengascenter.fi           

Juhani Aaltonen
Toimitusjohtaja, Käkelän Auto ja Rengas Oy
+358 400 807 282
juhani.aaltonen@kakelanrengas.fi