Uusi myyntipäällikkö vahvistamaan Rengascenter-ketjua

Rengascenter Oy vahvistuu myyntipäälliköllä

Harri Ruusunen on aloittanut työt Rengascenter Oy:n palveluksessa 9.11.2020. Ruususen toimenkuva tulee keskittymään Fleet- ja yritysmyynnin kehittämiseen yhteistyössä avainasiakaspäällikön kanssa. Myös raskaan kaluston ehtoneuvottelut ja hinnoittelu tulevat olemaan suuressa osassa Ruususen toimenkuvaa.

“Olen innoissani uudesta pestistäni Rengascenterin myyntipäällikkönä. Rengascenterin työnantajamielikuva on erittäin positiivinen ja paljasjalkaisena lahtelaisena paikallisuus on ehdoton valtti. Renkaat puhututtavat ihmisiä lähes päivittäin ja toimiala on mielestäni erittäin mielenkiintoinen.”, toteaa Ruusunen.

Ruususella on laaja tausta myynnin ja markkinoinnin parista. B2B-toiminnot ovat tuttuja useamman vuoden ajalta ja vaikka renkaat ovatkin toimialana Ruususelle uusi aluevaltaus, pätevät samat yritysmyynnin lainalaisuudet myös tällä alalla. Ruusunen tulee tuomaan ketjulle lisäpotkua erityisesti uusasiakashankinnan tehostamisen muodossa.

“Olemme erittäin tyytyväisiä rekrytointiprosessin antiin. Harrilta löytyy monipuolista kokemusta sekä osaamista ja hän tuo varmasti uutta virtaa prosessien kehittämiseen ja koko toimialan eteenpäin viemiseen. Ketjuna haluamme edelleen kehittyä, sekä olla entistä lähempänä kauppiaitamme ja asiakkaitamme päivittäisessä arjessa. Näin ollen resurssien lisääminen on looginen ratkaisu ja odotamme innolla mitä kaikkea saamme porukassa aikaan.”, kertoo toimitusjohtaja Juha Torkkola.

Harri Ruusunen, Myyntipäällikkö
+358 44 791 3884
harri.ruusunen@rengascenter.fi

Lisätietoja;
Juha Torkkola
+358 40 064 9640