RengasCenterin uusi jäsenliike Nokialle

Pitkän linjan monimerkkikorjaamona tunnettu Autohuolto J. Salo Oy on liittynyt RengasCenter-ketjuun

Yrityksen juuret ovat vahvasti oman kylän maaperässä ja vuosien varrella palvelutarjonta on laajentunut huoltoasemaliiketoiminnan lisäksi korjaamon, autolasipalveluiden sekä autovuokraamon pariin. Tulevan kevään aikana liiketilat kokevat muutoksen ja jatkossa Nokialla keskitytään nimenomaan autohuolto- ja rengaspalveluiden tuottamiseen.

“Huoltoasematoiminta on valtakunnallisesti kokenut viimeisten vuosien aikana merkittäviä muutoksia. Toiminta keskitetään jatkossa palvelemaan nimenomaan autohuollon- ja rengaspalveluiden asiakkaita. RengasCenter-brändi on Suomessa loistava ja koemme ketjuun kuulumisen oleellisena osana menestyksekästä liiketoimintaa.”, Kalle Rautalin, Autohuolto J. Salo Oy.

Yhtiö ottaa käyttöönsä rengaspuolen markkinoinnissa nimityksen RengasCenter Nokia. Liike palvelee laajasti henkilö- ja pakettiautojen rengasasioissa ja tarjoaa asiakkailleen myös rengashotelli-palvelun. Liike sijaitsee osoitteessa Yrittäjänkatu 1, 37100 Nokia. Koko RengasCenter Nokian palveluvalikoimaan pääset tutustumaan täältä.

Lisätietoja:
Kalle Rautalin, RengasCenter Nokia – Autohuolto J. Salo Oy
03 342 6100
Juha Torkkola, Rengascenter Oy

+358 400 649 640