Valitsemalla RengasCenterin yhteistyökumppaniksi, voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi ja jättää rengasasiasi meidän huoleksemme.

Valtakunnallinen verkosto yhdessä keskusorganisaation kanssa mahdollistaa rengashankintojen keskittämisen RengasCenterille. Palvelemme yli kuudenkymmenen toimipisteen voimin läpi Suomen ja rengashuoltojärjestelmällämme pidämme huolen, että ajoneuvossasi on aina turvalliset ja ajoon sopivat renkaat alla.

Renkaat ovat liiketoimintamme ydin; haluamme tehdä tämän työn mahdollisimman hyvin ja jättää ajokaluston korjaus- ja huoltotyöt heille, jotka sen osaavat parhaiten. Näin ollen voimme palvella yritystäsi rengasasioissa joustavasti ja aidosti asiantuntevasti ympäri vuoden. Kauttamme sinulla on käytössäsi suuren toimijan hinnat sekä prosessit kuten keskitetty laskutus ja raportointi, mutta pienen toimijan paikallinen joustavuus ja asiakaslähtöisyys.

Avainasiakkuus RengasCenterillä

Tarjoamme yritysasiakkaille vaihtoehdon valmistajaomisteisten ketjujen rinnalle. RengasCenter on Suomen suurin yrittäjäomisteinen ja valmistajasta riippumaton rengasliikeketju. Pidämme huolta, että saatavissasi on aina kulloinkin hinta-laatusuhteeltaan paras mahdollinen tuoteportfolio, suosit kalustossasi sitten Premium-, keskihinta- tai budjettiluokan renkaita. Tuote- ja palvelutarjontamme on markkinoiden joustavin, kustannustehokkain ja asiakaslähtöisin.

Rengaspalvelukonseptimme mukaisella toiminnalla pystytään tuottamaan markkinadatan perusteella parasta mahdollista rengaskuluhyötysuhdetta niin henkilö- kuin pakettiautokannassakin. Raskaan kaluston puolella avainasiakastoiminnan keskipisteessä on rengaskuluarvot sekä kokonaistaloudellisuus, joilla tähdätään merkittäviin säästöihin.

Alan yhtenä vanhimmista toimijoista, olemme erikoistuneet sekä pienten, että suurten yritysten palvelemiseen. Asiakaskunnastamme löytyy muun muassa autovuokrausyrityksiä, kierrätys- ja kiinteistöhuollonyrityksiä, kuljetusyrityksiä, urakoitsijoita, nostokonepalveluita tarjoavia yrityksiä sekä leasingyhtiöitä. Jokaisen alan erikoistarpeet täytetään ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti.

Ota yhteyttä:
Sanni Salonen – Avainasiakaspäällikkö – +358 44 037 1657 – sanni.salonen@rengascenter.fi
Harri Ruusunen – Myyntipäällikkö –  +358 44 791 3884 – harri.ruusunen@rengascenter.fi