Valitsemalla RengasCenterin yhteistyökumppaniksi, voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi ja jättää rengasasiasi meidän huoleksemme.

Valtakunnallinen verkostomme mahdollistaa rengashankintojen keskittämisen RengasCenteriin ja rengashuoltojärjestelmällämme pidämme huolen, että ajoneuvossasi on aina turvalliset renkaat.

Avainasiakkuus RengasCenterillä

Tarjoamme yritysasiakkaille vaihtoehdon valmistajaomisteisten ketjujen rinnalle. RengasCenter-ketjun suurin vahvuus on yrittäjälähtöisyydessä ja suuri hyöty tulee myös valmistajasta riippumattomuudesta. Näin ollen RengasCenter kykenee tuottamaan suomalaista, markkinoiden joustavinta, kustannustehokkainta ja asiakaslähtöisintä tuote- ja palvelutarjontaa.

RC-Rengaspalvelukonseptin mukaisella toiminnalla pystytään tuottamaan markkinadatan perusteella parasta mahdollista rengaskuluhyötysuhdetta niin henkilö- kuin pakettiautokannassakin. Raskaan kaluston puolella avainasiakastoiminnan keskipisteessä on rengaskuluarvot sekä kokonaistaloudellisuus, joilla tähdätään merkittäviin säästöihin.

Alan yhtenä vanhimmista toimijoista, olemme erikoistuneet sekä pienten, että suurten yritysten palvelemiseen. Asiakaskunnastamme löytyy mm. autovuokrausyrityksiä, kierrätys- ja kiinteistyöhuollonyrityksiä, kuljetusyrityksiä ja leasingyhtiöitä. Jokaisen alan erikoistarpeet täytetään ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti.

Ota yhteyttä: Sanni Salonen – Avainasiakaspäällikkö – +358 44 037 1657 – sanni.salonen@rengascenter.fi