Osta kesärenkaat – pääset mukavasti pidemmälle!

*Lahjakorttitoimittaja on muuttunut RengasCenteristä riippumattomista syistä. Mahdolliset lisäkysymykset voi suunnata osoitteeseen: marketing_nordic@michelin.com

Tänä kesänä matkaan hieman pidemmälle ja hieman mukavammin uusilla kesärenkailla. Kun ostat uudet Michelin-kesärenkaat, saat hyvitystä lahjakortin* muodossa! Matkaa pidemmälle sähkö- tai hybridiautolla valitsemalla Fortumin Charge & Drive -lahjakortti, jolla pääset käyttämään koko Pohjolan kattavaa Recharge-latausverkostoa tai hemmottele itseäsi GoGift-lahjakortilla, jolla pääset hankkimaan mm. elektroniikkatuotteita, urheiluvälineitä, vaatteita, elämyksiä ja paljon muuta.

Valitsitpa pidemmän matkan tai hemmottelulahjan itsellesi, uusilla renkailla on hyvä ottaa määränpääksi matka. Kurvaa siis lähimpään RengasCenter-liikkeeseesi ja ota määränpääksi matka. Kun on uudet kumit alla, matka jatkuu pidemmälle.

Kampanja koskee uuden Michelin-kesärengassarjan (4 kpl) ostoa 15.3.–30.4.2024 välisenä aikana ja koskee sekä henkilö- että jakeluauton renkaita.

 

Uusien kesärenkaiden koko määrittää lahjakorttisi* arvon

 

Kampanjaohjeet

 

Lähimmän RengasCenter-liikkeesi löydät [ täältä! ]

Kampanjan järjestävä taho ja lahjakortin toimittaja on Michelin. Kampanjalla ei ole vaikutusta jälleenmyyjäliikkeiden hinnoitteluun.

 

Lisätiedot kampanjasta ja ostokuitin rekisteröinti: campaign.michelin.fi

Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen: marketing_nordic@michelin.com.