Ylivieskalainen A-Rengas Oy RengasCenter-ketjuun

Uusi RengasCenter-liike Pohjois-Pohjanmaalle

A-Rengas Oy on Ylivieskassa vuodesta 2006 saakka toiminut rengasliike, joka palvelee ammattitaidolla kaikilla rengasalan sektoreilla – aina kottikärryn renkaista suurimpiin maatalousrenkaisiin ja vanteisiin. Toiminnan ytimessä on ammattitaitoinen henkilökunta, kattava varasto, sekä joustava palvelu.

“RengasCenter-ketju on tullut meille tutuksi niin kauppiaskollegojen, kuin myös Fleet-partner -yhteistyön kautta. Liittyminen Suomen suurimpaan yksityisten rengasliikkeiden kokonaisuuteen mahdollistaa vielä entistäkin paremman palvelun ja vahvistaa renkaiden saatavuutta sekä tuotevalikoimaamme.” , kertoo A-Rengas Oy:n toimitusjohtaja Mikko Somero.

“A-Rengas on ollut meille loistava yhteistyökumppani ja mahdollistanut valtakunnallisten asiakkaiden palvelun myös Pohjois-Pohjanmaalla. On hienoa saada tuttu liike osaksi RengasCenterin omien liikkeitten palveluverkostoa ja syventää paikallista yhteistyötä myös Fleet-asiakkaiden suuntaan”, toteaa Rengascenter Oy:n avainasiakaspäällikkö Sanni Salonen.

A-Rengas Oy ottaa 5.1.2023 alkaen markkinointinimekseen RengasCenter Ylivieska. Yrityksen toiminnot jatkuvat täysin itsenäisinä, mutta rengasliiketoiminta saa lisävirtaa ketjuhankinnasta sekä -toimenpiteistä.

 

Lisätietoja:
Juha Torkkola
Toimitusjohtaja, Rengascenter Oy
+358 40 064 9640
juha.torkkola@rengascenter.fi           

Mikko Somero
Toimitusjohtaja, A-Rengas Oy
+358 50 400 1952
mikko@a-rengas.fi