Uusi RengasCenter-liike Vantaa Porttipuistoon

Star-Rengas Oy osaksi RengasCenter-ketjua

Kolmenkymmenen vuoden kokemuksella toimiva, sisaruskaksikon omistama Star-Rengas Oy on liittynyt RengasCenter-ketjuun. Yritys on perustettu vuonna 1991 ja se palvelee asiakkaita laajasti niin kevyen- kuin raskaan ajoneuvokaluston tarpeissa. Henkilökohtaisesta ja laadukkaasta palvelustaan tunnettu rengasliike jatkaa toimintaansa normaaliin tapaan ja entistäkin vahvempana RengasCenter-ketjun väreissä.

Kauppiaskaksikko Johanna ja Jude Nirkko ovat tyytyväisiä päätökseen liittyä osaksi Suomen suurinta yrittäjäomisteista rengasliikeketjua.
“Päätös syntyi pitkälti henkilökohtaisesta halusta saada uutta virtaa päivittäiseen tekemiseen. Kun alalla on työskennellyt jo yli 20 vuotta ja hommat rullaavat hyvin, on oman ja yrityksen kehityksen kannalta oleellista tuulettaa pakkaa. RengasCenter-ketjuun liittymisen myötä saamme tekemiseen selkeät brändin raamit ja resursseja vapautuu liiketoiminnan ja asiakaspolun kehittämiseen seuraavalle tasolle.”, toteaa Star-Rengas Oy:n toimitusjohtaja Johanna Nirkko.

Sisaruskaksikon työnjako arjessa on selkeä; Johanna hoitaa hallinnollisen puolen, Jude vastaa renkaisiin ja myyntiin liittyvistä prosesseista sekä operatiivisesta toiminnasta. Star-Renkaalla työskentelee vakituisesti neljä muuta pitkänlinjan rengasammattilaista.

Star-Rengas Oy ottaa RengasCenter-ketjuun liittymisen myötä käyttöönsä markkinointinimen RengasCenter Porttipuisto, Star-Rengas Oy. Liikkeeltä löytyy laaja valikoima renkaita ja työtkin onnistuvat aina pientyökoneista kuorma-autonrenkaisiin. Myös rengashotellipalvelut sekä nelipyöräsuuntaus kuuluvat palveluvalikoimaan.

RengasCenter Porttipuisto, Star-Rengas Oy
Porttisuontie 11, 01200 Vantaa

Lisätietoja:
Johanna Nirkko, 0207 558337
Jude Nirkko, 0207 558347

Juha Torkkola, Rengacenter Oy
0400-64 9640