Uusi RengasCenter-liike Lapinjärvelle

Vuodesta 1992 saakka autokorjaamona toiminut Lapinjärven Huoltopiste Oy on liittynyt RengasCenter-ketjuun

Autohuoltotoimintojen lisäksi Lapinjärven Huoltopiste on myynyt renkaita kuluttajille laajasti lähes koko toimintansa ajan. Yhtiö on myös ollut jo yli 5 vuotta yksinoikeudella Michelin-kilparenkaiden virallinen jakelija Suomessa. Asiakkaita palvellaan sekä kivijalkaliikkeessä, että verkkokaupan välityksellä.

Yhtiön toimitusjohtaja on Micael Sjöberg on tyytyväinen yhteistyösopimuksen syntymisestä. “Tunnen RengasCenter Suolahden ja Laukaan yrittäjän Mikko Kauppisen pidemmältä ajalta ja olen kuullut paljon positiivista RengasCenterin ketjutoiminnoista. Liittymisen myötä renkaiden toimitusprosessit sekä sopimuspolitiikka selkiytyy. Kaikkien liiketoimintaprosessien optimoiminen on erittäin tärkeää menestyksekkään yritystoiminnan yläpidossa ja kehityksessä. Ketjuna RengasCenter tarjoaa tähän tukea ja arvokkaan verkoston, jonka osana vahvistaa omia toimintoja.”

Autohuolto- ja kevyen kaluston rengaspalveluiden lisäksi samalla tontilla hoituvat korikorjaukset sekä automaalaukset. RengasCenter Lapinjärvi, Lapinjärven Huoltopiste Oy palvelee osoitteessa Teollisuustie 2, 07810 Lapinjärvi.

Lisätietoja:
Juha Torkkola
Toimitusjohtaja, Rengascenter Oy
+358 400 649 640

Micael Sjöberg
Toimitusjohtaja, RengasCenter Lapinjärvi, Lapinjärven Huoltopiste Oy
+358 400 137 233