Uusi RengasCenter-liike Kangasalle

Rengas-AT Oy on liittynyt RengasCenter-ketjuun

Jo lähes kahdentoista vuoden ajan Kangasalla palvellut Rengas-AT vahvistaa Pirkanmaan rengaspalvelutoimintaa jatkossa RengasCenterin väreissä. Yrittäjä Arsi Timonen on innoissaan alkuvuoden uudistuksista: “Muutto uusiin tiloihin, sekä liittyminen RengasCenter-ketjuun tapahtuvat omaa yrittäjänpolkua ajatellen oivalliseen aikaan. Koen, että pääsen jatkossa vaikuttamaan oman liiketoimintani prosesseihin vahvemmin ja näin ollen myös palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Oman kädenjäljen näkeminen motivoi ja antaa lisäboostia kaikkeen tekemiseen.”

Timonen työskenteli aikanaan raskaan kaluston vientiteollisuuden parissa huoltoinsinöörinä, mutta yrittäjyys on aina kiehtonut. “Kun aikanaan kuulin paikallisen rengasalan yrittäjän jättäytyvän pois, koin tilaisuuden tulleen. Viimeiset 12 vuotta ovat opettaneet paljon, mutta koskaan ei tälläkään alalla yrittäjänä ole valmis.”

Uudet hallitilat ovat parhaillaan rakenteilla ja ne otetaan käyttöön 22.2.2021. Myös autonhuoltotoiminta liiketiloissa jatkuu, ja tarkoitus on laajentaa palveluvalikoimaa myös raskaan kaluston renkaisiin. Kevättä kohti Timonen suuntaa erittäin positiivisin mielin. “Odotan innolla tulevaa ja on ilo olla mukana tällaisessa yrittäjäverkostossa.”

RengasCenterin toimitusjohtaja on tyytyväinen uuden kauppiassopimuksen allekirjoituksesta. “Arsin kaltaisia yrittäjiä, joilla on muutosvalmiutta ja halua kehittää toimintaansa on ilo saada osaksi ketjua. Uskon ketjumme pystyvän tarjoamaan uudenlaista näkökulmaa ja tukea liiketoiminnan kehittämisessä seuraavalle tasolle.”

Rengas-AT Oy ottaa markkinointinimekseen RengasCenter Kangasala. Liike palvelee osoitteessa Mäkirinteentie 13 B, 36220 Kangasala.
Liikkeen palveluvalikoima sekä aukioloajat täältä!

Lisätietoja;
Arsi Timonen
Yrittäjä, toimitusjohtaja
Rengascenter Kangasala, Rengas-AT Oy

0400 128 810

Juha Torkkola
Toimitusjohtaja Rengascenter Oy
0400 649 640