RengasCenter vahvistuu Lahden alueella

RengasCenter on solminut kaksi uutta kauppiassopimusta Lahden alueella

Uudet jäsenliikkeet ovat Vesalan Rengas Hollolassa sekä Nasto-Rengas Oy Nastolassa. Molemmat liikkeet sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien varrella ja täydentävät RengasCenterin kauppiasverkoston kattamaan jatkossa koko Päijät-Hämeen alueen. Yhtiöt ottavat käyttöönsä markkinointinimet RengasCenter Hollola ja RengasCenter Nastola.

”Lahti on RengasCenterin ”kotikylä” ja on ilo saada Nasto-Renkaan ja Vesalan Renkaan kaltaiset kauppiaat osaksi yrittäjäverkostoamme. Lahden markkina-alue on laaja ja jatkossa voimme palvella niin kuluttajia, kuin yritysasiakkaitakin entistä monipuolisemmin ketjuna koko Päijät-Hämeessä”, toteaa Rengascenter Oy:n toimitusjohtaja Juha Torkkola.

Vesalan Rengas profiloituu erityisesti raskaan kaluston ammattiliikkeeksi, mutta palvelee toki myös kevyemmän kaluston käyttäjiä. Vaikuttavan markkina-aseman saavuttanut yritys vahvistuu entisestään helmi-maaliskuun vaihteessa, kun uusi ja moderni toimitila saadaan valmiiksi. Läpiajettava halli rakentuu palvelemaan erityisesti valtakunnallisia raskaan kaluston asiakkuuksia. Tämän lisäksi Hollolassa otetaan käyttöön täysin varusteltu liikkuvan palvelun huoltoauto vuoden 2020 alussa.

”Päätös liittyä Rengascenteriin tukee loistavasti oman yritystoiminnan kehitystä. Aikaisemmin toimitilat ovat rajoittaneet asiakashankintaa raskaan kaluston osalta, mutta uuden hallin valmistuttua pääsemme ottamaan haltuun koko Lahden alueen asiakaspotentiaalin. Odotan innolla ketjun ja yhteistyön mukanaan tuomia mahdollisuuksia sekä kauppiasverkostoon tutustumista”, toteaa Vesalan Renkaan Mika Leminen.                               


Mika Leminen, RengasCenter Hollola
Vesalan Rengas

Nasto-Rengas Oy on palvellut asiakkaita rengasasioissa jo vuodesta 1991. Joustavuus ja asiantuntijuus ovat yrityksen kivijalka ja asiakaskunta koostuukin laajasti niin Lahden, Orimattilan, Heinolan kuin Iitinkin alueella asuvista autoilijoista. Henkilöautojen rengashuolto ja -myynti ovat Nasto-Renkaan ydinosaamista, mutta liikkeellä onnistuu myös muun muassa autojen määräaikaishuollot.

”Päätös liittyä RengasCenter-ketjuun tapahtui nopeasti parin viikon harkinta-ajan jälkeen. Ketjuun kuulumalla pääsemme hyötymään yhteisistä ostoehdoista ja optimoimaan liiketoimintamme kannattavuutta. Aika oli otollinen myös siinä mielessä, että saimme samaan aikaan uuden kauppiaskollegan Hollolasta – yhdessä on hyvä suunnitella jo esimerkiksi kevään markkinointitoimenpiteitä.”

RengasCenterin jäsenenä yksittäinen rengasliike saa merkittävän valtakunnallisen brändinäkyvyyden lisäksi apua ja konkreettista tukea myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä, sekä tietenkin loistavat ostoehdot.

”Valtava voimavara ovat myös kauppiaskollegat ympäri Suomen. Ketju mahdollistaa yksittäisten, paikallisten asiakkuuksien hallinnoinnin ja optimoinnin entistä laajemmalla palvelualueella, sekä tarjoaa positiivista synergiaa”, Torkkola päättää.


Jari Hirn, RengasCenter Nastola
Nasto-Rengas Oy

RengasCenter-liikkeet palvelevat:

RengasCenter Hollola, Vesalan Rengas
Aikkalantie 176, 15880 Hollola

RengasCenter Nastola, Nasto-Rengas Oy
Tiilitie 2, 15560, Nastola

Lisätietoja:
Juha Torkkola, Rengascenter Oy
+358 40 064 9640