RengasCenter Vaasa uusiin toimitiloihin

[ RengasCenter Vasa flyttar till nya utrymmen]

Perinteikäs ja pitkään samoissa tiloissa toiminut RengasCenter Vaasa, Oy K. Lytz Ab muuttaa uusiin toimitiloihin maalikuussa 2023

Kasvanut rengashotellikapasiteetin kysyntä sekä varastotilojen  lisääntynyt tarve on saanut nykyisen, hyvin palvelleen kiinteistön seinät käymään ahtaiksi. ”Autojen rengaskoot ovat vuosien saatossa kasvaneet ja myös kokorepertuaari on monimuotoistunut muun muassa sähköistymisen myötä merkittävästi. Tämä asettaa omat vaatimuksensa rengasliikkeen palvelutoiminnalle ja varastonhallinnalle”, toteaa RengasCenter Vaasan hallituksen puheenjohtaja Kaj Lytz.

”Asiakkailla on kasvava halu saada kokonaisvaltainen palvelu saman katon alta nopeasti ja vaivattomasti. Uudet liiketilat mahdollistavat entistäkin paremman asiakaskokemuksen – teemme jatkossa töitä neljällä asiakaspaikalla, ja esimerkiksi parkkitilaa on huomattavasti aiempaa
enemmän”, jatkaa nuoremman polven yrittäjä ja toimitusjohtaja Peter Lytz.

Myös odotustilat on suunniteltu asiakkaan miellyttävää asiointia ajatellen. Sijainti on luonnollisesti ollut yksi merkittävimpiä tekijöitä uusia toimitiloja kartoittaessa. ”Sijaintimme keskustan läheisyydessä on yksi valttikorttejamme, emmekä halunneet siirtyä kovin kauas nykyiseltä toimipisteeltä. Uusi toimitilamme sijaitsee vajaan kilometrin päässä nykyisestä ja uskomme asiakkaiden olevan kaikin puolin tyytyväisiä muutokseen.”

Kuvassa voi olla 2 henkilöä ja seisovat ihmisetRengasCenter Vaasa on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1992 saakka. Yritys kuuluu valtakunnalliseen RengasCenter-rengasliikeketjuun ja sen jokapäiväisessä toiminnassa on mukana kahden sukupolven yrittäjät.

Oy K. Lytz Ab palkittiin vuoden 2022 RengasCenter-liikkeenä pitkäjänteisestä ja menestyksekkäästä työstä sekä tinkimättömästä asiakaspalvelusta.

 

 

RengasCenter Vaasa, Oy K. Lytz Ab palvelee 6.3.2023 alkaen osoitteessa
Myllärinkatu 19 65100, Vaasa. Uuden toimitilan avajaisia vietetään 17.-18.3.2023.

Lisätietoja:
Peter Lytz
Toimitusjohtaja, Oy K. Lytz Ab
050 561 9555