RengasCenter-liikkeet palvelevat normaalisti

RengasCenter-liikkeet palvelevat  normaalisti

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia. Poikkeuksellisista aukioloista ja toimenpiteistä ilmoitetaan tarpeen vaatiessa liikkeiden omilla nettisivuilla sekä Facebookissa.

Renkaiden saatavuus on tällä hetkellä normaalilla tasolla. Vallitsevalla tilanteella ei oleteta olevan vaikutusta sesonkihuippuun.

Tartuntariskin vähentämiseksi, sekä asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi liikkeillä noudatetaan erityistä tarkkuutta hygienian ja yhteisten käytäntöjen suhteen.

  • Liikkeillä, joilla henkilökunta ajaa auton sisätiloihin renkaanvaihtoon, käytetään käsineitä.
  • Riskiryhmään kuuluvia pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä omaan RengasCenter-liikkeeseen erikoisjärjestelyiden sopimiseksi (esimerkiksi kausivaihto ulkotiloissa tai auton nouto & palautus).
  • Pyrimme minimoimaan rahan käsittelyä ja toivomme asiakkaiden maksavan ensisijaisesti korttimaksulla.
  • Pyrimme ehkäisemään odotustilojen ruuhkautumista ja näin ollen kehotamme asiakkaita välttämään suurinta ruuhkahuippua, sekä saapumaan liikkeelle sovittuun aikaan. Myös lähikontaktia on syytä välttää yhteisissä asiakastiloissa.
  • Asennushallit on pidettävä edelleen asiakasvapaana alueena yleisen työturvallisuuden säilyttämiseksi.
  • Mikäli havaitset viruksen oireita, kehotamme siirtämään renkaanvaihtoaikaa myöhemmälle. Myös liikkeidemme henkilökuntaa on ohjeistettu jäämään kotiin, mikäli oireita ilmenee.
Olethan yhteydessä omaan RengasCenter-liikkeeseesi, mikäli jokin asia mietityttää.
Päivitämme ohjeistusta tarvittaessa.

Lisätietoja:
Juha Torkkola, Rengascenter Oy
+358 40 064 9640

Sanni Salonen, Rengascenter Oy
+358 44 037 1657