RengasCenter Hollolan kevyen kaluston palvelut uusiin toimitiloihin

RengasCenter Hollola on muuttanut keskeiselle paikalle Hämeenlinnantien varteen

Uudet toimitilat tuovat kaivattua lisäresurssia kevyen kaluston asiakkaiden palveluun. Keskeinen sijainti perinteikkäässä Pullapoikien risteyksessä muiden palvelujen välittömässä läheisyydessä on jo nyt tuonut liikkeelle uusia asiakkaita.

“Toimintamme kasvaessa on ollut selvää, että meidän tulee vastata kasvaneeseen palvelutarpeeseen. Nyt olemme sielä missä asiakkaatki ja vastaanotto on ollut erinomainen. Niin vanhat, kuin uudet asiakkaat ovat löytäneet palveluittemme ääreen sesongin kynnyksellä”, totetaa RengasCenter Hollola, Vesalan Rengas Oy:n toimitusjohtaja Mika Leminen.

Salpakankaan teollisuusalueella sijaitseva rengasliike täydentää RengasCenter Hollolan palvelukokonaisuutta vastaamaan yrityksen toimintakapasiteetin kasvaneita vaateita. Aikaisemmin vuonna 2020 Hollolan Kukonkoivuun avattiin täysin uusi raskaan kaluston toimipiste.

“On tärkeää, että meillä asioiminen on vaivatonta ja että tilat palvelevat asiakkaiden lisäksi koko henkilöstöämme. Uusissa toimitiloissa palvelemme autoilijoita kolmelta ovelta joustavasti ja täysin uusin resurssein”, Leminen jatkaa.

RengasCenter Hollola palvelee täydellä kapasiteetilla henkilö- ja pakettiautoilijoita osoitteessa Tarmontie 3, 15860 Hollola. Myymälän, hallin ja julkisivun muutostyöt saadaan päätökseen sesongin jälkeen, jolloin liikkeellä vietetään myös avajaisia.

Liikkeen yhteystiedot sekä aukioloajat


Teksti ja kuvat: Sanni Salonen