RengasCenter Akaa palvelee asiakkaita uusissa tiloissa

Täydenpalvelun RengasCenter-liike Akaalla on muuttanut uusiin toimitiloihin

Keväällä 2018 Käpylän veljeksille tarjoutui tilaisuus jatkaa paikallisen MR-myynnin rengasliiketoiminnan tarinaa. Jo olemassa oleva raskaankaluston asiakaskunta oli luonut pohjaa toiminnalle ja edessä oli mahdollisuus asiakkaita palvelevan, kokonaisvaltaisen rengasliiketoiminnan pyörittämisestä. Ajatus sai tuulta siipiensä alle ja edelliset viisi vuotta kuluivat vauhdikkaasti Hallamäentiellä.

Kesällä 2023 veljekset ovat siirtäneet liiketoimintonsa uusiin toimitiloihin aivan Akaan sydämeen. “Uusissa tiloissa pystymme entistäkin paremmin vastaamaan raskaan kaluston- ja maataloustoimijoiden tarpeisiin. Sijainti on erinomainen ja olemme nyt erittäin näkyvillä ja hyvin saavutettavissa. Vuodet Hallamäentiellä antoivat hyvän pohjan liiketoiminnan kehittämiselle ja tunnettuuden kasvattamiselle. Nyt oli oikea aika ottaa seuraava askel., toteaa RengasCenter Akaan toimitusjohtaja Ilari Käpylä.

Arttu ja Ilari Käpylä toivottavat asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi asioimaan Hämeentielle.

RengasCenter Akaa palvelee kevyen- ja raskaankaluston asiakkaita jatkossakin joustavasti ja ammattitaidolla. Muutto tuli hyvään ajankohtaan ennen edessä siintävää talvirengassesonkia – asiakkaat saadaan tavoitettua hyvissä ajoin ja uusien tilojen toimintakapasiteetti viritetään huippuunsa ennen ruuhkia. Myös paikallisesti huomiota kerännyt, nuorille suunnattu tuunauspajatoiminta jatkuu uusissa tiloissa.

RengasCenter Akaa palvelee osoitteessa Hämeentie 92

Avajaisia vietetään lauantaina 2.9.2023!
Paikalla maahantuojien edustajat
Monipuolisia avajaistarjouksia kesä- ja talvirenkaista

Rengasarvontaa

Teksti ja kuvat: Sanni Salonen