KAMPANJA: RengasCenter x Goodyear

Mustien ja pyöreiden aika on ohi

Renkaat eivät ole ainoastaan mustat ja pyöreät. Goodyear-renkaat ovat pitkän linjan testimenestyjiä, joiden pitoon ja ajokäytökseen voit luottaa kaikissa olosuhteissa. Mikäli vietät paljon aikaa autonratissa ja arvostat ensiluokkaisen turvallisuuden lisäksi ajomukavuutta sekä renkaiden kulutuskestävyyttä, löydät Goodyearin kesä- ja talvirengasmallistoista takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Premium-laatua personoiduin ominaisuuksin

Uusimmat tekniikan innovaatiot vievät matkantekosi täysin uudelle tasolle. Oletko kuullut esimerkiksi Goodyearin SoundComfort -teknologiasta? Se on saatavilla lähes sadassa rengaskoossa ja vähentää sisätilan melua jopa puolella vakiorenkaisiin verrattuna – kuuntele vaikka! Goodyear-renkaiden ominaisuudet eivät rajoitu ainoastaan huipputeknologian hyödyntämiseen, vaan ne ovat mahdollistamassa myös sähköisen liikkumisen tulevaisuutta.

Asiantuntija erottuu aina

Jokainen kuljettaja ansaitsee ajaa laadukkailla renkailla. RengasCenter-yrittäjät ympäri Suomen auttavat sinua kartoittamaan nykyisten renkaittesi kunnon ja tarvittaessa löytämään laajasta koko- ja mallivalikoimasta juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Liikkeittemme puoleen voit kääntyä kaikkiin renkaisiin liittyvissä kysymyksissä tai haasteissa. Teemme työtä turvallisemman tieliikenteen ja rengasturvallisuustietouden puolesta suomalaisen yrittäjyyden voimin.