RengasCenter on Suomen suurin yrittäjävetoinen rengasliikeketju. Asioidessasi RengasCenterissä, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä.

Palvelemme asiakkaitamme laajasti kevyen- sekä raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeissa. Muista ketjuista poikkeava, valmistajasta riippumaton tuotevalikoimamme sisältää jokaisen hintaluokan tuotteita kaikkiin tarpeisiin – aina Premium-merkeistä edullisempiin merkkeihin. Näin ollen pystymme tuottamaan markkinoiden joustavinta ja asiakaslähtöisintä palvelua tilanteestasi riippumatta.

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat henkilö-, SUV- ja pakettiautorenkaissa muun muassa Nokian Renkaat, Continental, Barum ja Nordexx. Kuorma- ja linja-autorenkaissa valikoimamme sisältää Continental, Nokian Renkaat, Bridgestone, Marshal ja Falken -tuotemerkit. Agrirenkaissa edustamme muun muassa Alliance, Magna, Mitas ja Cultor -merkkejä. Työkonerenkaissa valikoimamme sisältää Bridgestone, Magna, Continental, Michelin ja Barkley -tuotemerkit.

Löydä etsimäsi tuotteet helposti.

Paikallinen, valtakunnallinen, pohjoismainen

Paikallisuus on ketjumme suurimpia valtteja. RengasCenter-yrittäjämme tarjoavat paikallisiin tarpeisiin suunnattua palvelua kuluttajille ja yrityksille. RengasCenter-rengasliikeketjuun kuuluu noin seitsemänkymmentä liikettä. Valtakunnallisella verkostolla pystymme tarjoamaan myös palvelut koko Suomen alueella vaikuttavilla suurasiakkaille.

RengasCenter kuuluu pohjoismaiseen DekkPartner-rengasliikkeiden kokonaisuuteen. Palvelemme pohjoismaisia asiakkaitamme Suomen lisäksi myös Norjassa ja Ruotsissa. Pohjoismaissa palvelemme asiakkaitamme rengastarpeissa n. 300 rengasliikkeen voimin.

Rengascenter Oy

RengasCenter-ketjua hallinnoi Rengascenter Oy. Rengascenter Oy on perustettu v. 1989 ja sen edeltäjänä toimi 1980 perustettu Osuuskunta Eturengas. Rengascenter Oy:n omistaa suomalaiset RengasCenteriin kuuluvat rengasliikkeet. RengasCenter on ollut ketjun nimenä muutoin koko Rengascenter Oy:n olemassa olon ajan, paitsi v. 2005-2013, jolloin Rengascenter Oy osti osan DekkPartner A/S:stä ja otti markkinointinimeksi DekkPartner pohjoismaiseen yhteistyöhön viitaten. Vuoden 2013 alusta ketjun markkinointinimi Suomessa on ollut jälleen RengasCenter. Norjassa ketju tunnetaan nimellä DekkPartner ja Ruotsissa DäckPartner.

Löydä lähin RengasCenter-liikkeesi osoitteesta helposti täältä!