RengasCenter on Suomen suurin yrittäjävetoinen ja -omisteinen rengasliikeketju

RengasCenterin juuret ovat yrittäjyydessä, kotimaisuudessa ja paikallisuudessa. Olemme Suomen suurin yksityisten rengasliikkeiden omistama ketju yli kuudenkymmenen toimipaikan verkostolla.

Kauppiaamme tunnistavat asiakkaiden tarpeet sekä toiveet paikallistasolla, kun taas ketjuna yhdessä mahdollistamme ison toimijan palvelukokonaisuuksia valtakunnallisille asiakkaille vaivattomasti, sekä luotettavasti. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä – aidosti joustava, ketterä ja asiakaslähtöinen palvelumme perustuu suomalaiselle työlle.

Palvelemme asiakkaitamme laajasti kevyen- sekä raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeissa. Muista ketjuista poikkeava, valmistajasta riippumaton tuotevalikoimamme kttaa jokaisen hintaluokan renkaat kaikkiin tarpeisiin – aina Premium-merkeistä edullisempiin merkkeihin. Voimme myös yhteistyössä kauppiaiden kanssa kehittää toimintojamme jatkuvasti, ilman ulkopuolisen tahon rajoitteita.

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat henkilö-, SUV- ja pakettiautorenkaissa muun muassa Nokian Renkaat, Continental, Goodyear, Michelin, Pirelli, Barum, Toyo, Dynamo ja Nordexx. Kuorma- ja linja-autorenkaissa valikoimamme sisältää esimerkiksi Continental, Nokian Renkaat, Michelin, Bridgestone, Barum, Marshal, Falken, Nordexx ja Goodride -tuotemerkit. Työkone- ja maatalousrenkaiden osalta kauttamme saa muun muassa Alliance, BKT,  Triangle, Ascenso -renkaat muiden päätuotemerkkien ohella. Etsimme yhdessä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon!

Löydä etsimäsi tuotteet helposti.

Paikallinen, valtakunnallinen, pohjoismainen

Paikallisuus on ketjumme suurimpia valtteja. RengasCenter-yrittäjämme tarjoavat paikallisiin tarpeisiin suunnattua palvelua kuluttajille ja yrityksille. RengasCenter-rengasliikeketjuun kuuluu yli kuusikymmentä liikettä. Valtakunnallisella verkostolla pystymme tarjoamaan myös palvelut koko Suomen alueella vaikuttavilla suurasiakkaille.

RengasCenter kuuluu pohjoismaiseen DekkPartner-rengasliikkeiden kokonaisuuteen. Palvelemme pohjoismaisia asiakkaitamme Suomen lisäksi myös Norjassa ja Ruotsissa. Pohjoismaissa palvelemme asiakkaitamme rengastarpeissa n. 300 rengasliikkeen voimin.

Rengascenter Oy

RengasCenter-ketjua hallinnoi Rengascenter Oy. Rengascenter Oy on perustettu v. 1989 ja sen edeltäjänä toimi 1980 perustettu Osuuskunta Eturengas. RengasCenter on ollut ketjun nimenä muutoin koko Rengascenter Oy:n olemassa olon ajan, paitsi v. 2005-2013, jolloin Rengascenter Oy osti osan DekkPartner A/S:stä ja otti markkinointinimeksi DekkPartner pohjoismaiseen yhteistyöhön viitaten. Vuoden 2013 alusta ketjun markkinointinimi Suomessa on ollut jälleen RengasCenter. Norjassa ketju tunnetaan nimellä DekkPartner ja Ruotsissa DäckPartner.

Löydä lähin RengasCenter-liikkeesi osoitteesta helposti täältä!