RengasCenter on suomalainen Rengasliikeketju. RengasCenterin juuret ovat yrittäjyydessä ja RengasCenter onkin Suomen suurin yrittäjävetoinen rengasliikeketju. Asioidessasi RengasCenterissä, tuet samalla myös suomalaista yrittäjyyttä.

Palvelemme asiakkaitamme sekä kevyen ajoneuvokaluston että raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeissa. Ketjumme edustaa tuotemerkkejä Premium-merkeistä aina edullisiin merkkeihin. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat henkilö-, SUV- ja pakettiautorenkaissa mm. Nokian Renkaat, Goodyear, Yokohama ja Nordexx. Kuorma- ja linja-autorenkaissa mm. Continental, Bridgestone, Marshal ja Barkley. Agrirenkaissa eudustamme mm. Alliance, Magna ja BKT -merkkejä. Työkonerenkaissa edustamme mm. Bridgestone, Magna, Continental, Michelin ja Barkley -tuotemerkkejä.

Paikallinen, valtakunnallinen, pohjoismainen

Paikallisuus on ketjumme suurimpia valtteja. RengasCenter-yrittäjämme tarjoavat paikallisiin tarpeisiin suunnattua palvelua paikallisille kuluttajille ja yrityksille. RengasCenter-rengasliikeketjuun kuuluu n. seitsemänkymmentä liikettä. Valtakunnallisella verkostolla pystymme tarjoamaan myös palvelut koko Suomen alueella vaikuttavilla suurasiakkaille.

RengasCenter kuuluu pohjoismaiseen DekkPartner-rengasliikkeiden kokonaisuuteen. Palvelemme pohjoismaisia asiakkaitamme Suomen lisäksi myös Norjassa ja Ruotsissa. Pohjoismaissa palvelemme asiakkaitamme rengastarpeissa n. 300 rengasliikkeen voimin.

Rengascenter Oy

RengasCenter-ketjua hallinnoi Rengascenter Oy. Rengascenter Oy on perustettu v. 1989 ja sen edeltäjänä toimi 1980 perustettu Osuuskunta Eturengas. Rengascenter Oy:n omistaa suomalaiset RengasCenteriin kuuluvat rengasliikkeet. RengasCenter on ollut ketjun nimenä muutoin koko Rengascenter Oy:n olemassa olon ajan, paitsi v. 2005-2013, jolloin Rengascenter Oy osti osan DekkPartner A/S:stä ja otti markkinointinimeksi DekkPartner pohjoismaiseen yhteistyöhön viitaten. Vuoden 2013 alusta ketjun markkinointinimi Suomessa on ollut jälleen RengasCenter. Norjassa ketju tunnetaan nimellä DekkPartner ja Ruotsissa DäckPartner.

Löydä lähin RengasCenter-liikkeesi osoitteesta: www.rengasliikkeesi.fi