1. Järjestäjä
  Rengascenter Oy
  Askonkatu 13, 15100 Lahti
 2. Kilpailun ajankohta
  Arvontaan voi osallistua kilpailuaikana 15.4.–28.4.
 3. Osallistuminen
  Arvontaan osallistuu kommentoimalla Rengascenterin Nokian Tyres -kampanjajulkaisua Instagramissa tai Facebookissa.
 4. Palkinnot
  Arvomme kaikkien kommentoijien kesken Nokian Tyres -kesärengaspaketin henkilöautoon. Renkaiden malli on Nokian Tyres Hakka Black 3. Arvonnan järjestäjä maksaa lainmukaisen arpajaisveron.
 5. Arvontakäytäntö
  Palkinto arvotaan kaikkien edellä mainittua Instagram- tai Facebook-julkaisua kommentoineiden kesken.
 6. Arvonta
  Palkinto arvotaan 29.4.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
 7. Voittajan julkistus
  Palkinnon voittaja julkistetaan kilpailun kommenttikentässä ja häneen otetaan yhteyttä Instagram Directin tai Facebookin viestien kautta. Palkinnon voittaja on mahdollista ilmoittaa myös Rengascenterin sosiaalisen median kanavalla Instagram.
 8. Uudelleenarvonta
  Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.
 9. Palkintojen luovutus ja toimitus
  Palkinnon luovutus tapahtuu voittajan kanssa erikseen sovittavana aikana.
  Jos voittajalta ei saada vastausta halutusta palkintorenkaan rengaskoosta viikon kuluessa kontaktoinnista, arvotaan voittaja uudelleen.
 10. Julkisuus
  Osallistumalla tähän arvontaan osanottaja myöntää Rengascenterille oikeuden julkaista hänen nimensä ja asuinpaikkansa Rengascenterin sosiaalisen median kanavilla ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 11. Instagramin / Facebookin osallisuus arvontaan
  Arvonta ei ole Facebookin / Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity näihin kanaviin. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin / Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.
 12. Osallistumiskelpoisuus
  Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18-vuotta täyttäneet, luonnolliset henkilöt, pois lukien Rengascenterin palveluksessa olevat henkilöt, sekä henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan järjestämiseen sekä näiden perheenjäsenet.
 13. Järjestäjän vastuu
  Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa ja määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän, yhteistyökumppanit sekä muut osalliset kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi eikä muuhun tavaraan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista arvontaan liittyvistä virheistä.

Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muuhun omaisuuteen tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

 1. Arvontasääntöjen sitovuus
  Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.