Ready, set, go – baanalle viileän tyylikkäänä RengasCenterin kautta!

 

RengasCenterin syksyn kuumimmassa 2021 rengas-vanne-paketissa saat talvikestävyyttä ja Miami Vice -luokan tyylikkyyttä näppärään pakettihintaan. Unelmoitpa sitten paluusta tulevaisuuteen tai matkasta mummolaan, niin tämä paketti on varma valinta.

 

Nokian Nordman 8 -nastarengas etenee tasapainoisesti ja itsevarmasti kuin KITT (jos jonnet ei muista: https://www.suomi24.fi/viihde/muistatko-viela-kitt-pelasti-ritari-assan-pulasta-ja-katkaisi-pahisten-pakoyritykset) aikoinaan, ollen samalla turvallinen sekä jäällä että lumella. Renkaan ajotuntuma on täsmällinen ja helppo niin liukkaissa olosuhteissa kuin sulalla kelillä.

 

Dezent TZ -vannetta ihaillessasi tarvitset reiskat päähäsi, sillä kiiltoa löytyy. Vanne on myös omiaan Suomen vaativiin talviolosuhteisiin erittäin kestävän SR3-pinnoitteensa ansiosta. SR3 ei ole lyhennys sanoista ”Sexy Rebel”, vaan sanoista “Salt Resistant” eli suolauksen kestävä. Numero taas viittaa 3-kerroksiseen pinnoiteprosessiin, johon kuuluu pohjustus, maalipinta ja viimeistely.

 

Tämä rengas-vanne-paketti pitää sinut tiellä ja tekee sinusta teiden ritarin, kuningattaren, ässän, vävykokelaan ja mitä näitä nyt on.

 

Esimerkkihintoja (hinnat sis. alv 24 % ja rengaskierrätysmaksun):

 

Koko Hinta per. sarja
195/65-15 655 €
205/55-16 755 €
215/55-17 995 €
225/45-18 1195 €

 

Renkaat: Nokian Nordman 8
Vanteet: Dezent TZ, graphite tai silver

Tutustu Nokian Nordman 8 -renkaisiin: Nokian Nordman 8

Dezent TZ -vanteisiin:  Dezent TZ, värivaihtoehdot Graphite tai Silver.

 

[ Katso lähin RengasCenter-liikkeesi ]

 

Muista varmistaa autokohtainen sopivuus.

Meiltä saat myös renkaiden ilmanpaineen valvonnan anturit.