NEONVALOJEN SANKARI KULKEE RENGASCENTERIN KAUTTA

 

Pimeänä vuodenaikana ratin takana on syytä pysyä erityisen skarppina. Tukka takana, elämä edessä, volat kaakossa ja kumit tikissä – se on ainoa oikea tapa nauttia matkasta.

TSEKKAA TALVIRENGASVALIKOIMA TÄÄLTÄ!

Talvirenkaat

 

RengasCenterin salamyhkäinen maskotti R.C. on tänä syksynä vaihtanut jooga-asun valkoiseen pukuun, lenkkarit loafereihin ja sitarin syntetisaattoreihin. Mutta vaikka sää on pimeä ja harmaa, yksi asia on varmaa – R.C. saapuu määränpäähän aina tyylistä ja turvallisuudesta tinkimättä.

PISTETÄÄNKÖ VANTEET MYÖS?

Vanteet

 

R.C.:n motto kuuluu: Ei savua ilman tulta, ei uria ilman syvyyttä, eikä tasapainoa ilman asiantuntijaa. R.C. on niitä miehiä, jotka pysyvät lestissään – hyvältä näyttämisessä – ja antavat ammattilaisten hoitaa heille kuuluvat hommat. Siksi kauden vaihtuessa hän kaartaa lähimmän RengasCenter-liikkeen pihaan. Kesäkumit jäävät lomailemaan rengashotellin hyllyyn, luottopelin alle vaihtuvat huolella asennetut talvitassut, ja basso jytkyy niin, että naapurikunnassakin tömisee tanner. R.C. on valmis matkaan.

TARKISTA OMA LÄHIN LIIKKEESI JA LIIKKEEN PALVELUT!

Liikkeet

 

Ole kuin R.C. ja ota määränpääksi RengasCenter.
Eikä turvallisuus ja tyylikkyys ole muuten taskuntäytteestä kiinni – siitä pitävät huolen monipuoliset rahoitusvaihtoehtomme.

Ja menoksi!