AURINGONLASKUSTA VÄRIVALOIHIN RENGASCENTERIN KAUTTA

 

Valoisana vuodenaikana matka on itsessään määränpää. Tukka takana, elämä edessä, volat kaakossa ja kumit tikissä – vuoden paras ajosesonki on nyt!

TSEKKAA KESÄRENGASVALIKOIMA TÄÄLTÄ!

Kesärenkaat

 

RengasCenterin salamyhkäinen maskotti R.C. starttaa kesään takatukka kammattuna ja purkkarit vinkuen. Kun tämä maantieverkostojen sankari lipuu ikkunat alhaalla halki kaupungin värivalojen, yksi asia on varmaa – hän saapuu määränpäähän aina tyylistä ja turvallisuudesta tinkimättä.

PISTETÄÄNKÖ VANTEET MYÖS?

Vanteet

 

R.C.:n motto kuuluu: Ei savua ilman tulta, ei uria ilman syvyyttä, eikä tasapainoa ilman asiantuntijaa. R.C. on niitä miehiä, jotka pysyvät lestissään – hyvältä näyttämisessä – ja antavat ammattilaisten hoitaa heille kuuluvat hommat. Siksi kauden vaihtuessa hän kaartaa lähimmän RengasCenter-liikkeen pihaan. Talvitassut jäävät lomailemaan rengashotellin hyllyyn, ja luottopelin alle vaihtuvat huolella asennetut kesäkumit. Suvituuli saa bleiserin helman lepattamaan pehmeästi. Pleksit nenälle, bassot paukkumaan ja luu ulos ikkunasta – R.C. on valmis kauteen.

TARKISTA OMA LÄHIN LIIKKEESI JA LIIKKEEN PALVELUT!

Liikkeet

 

Ole kuin R.C. ja ota määränpääksi RengasCenter. Samalla tuet suomalaista työtä.
PS. Turvallisuus ja tyylikkyys ei ole meillä taskuntäytteestä kiinni – siitä pitävät huolen monipuoliset rahoitusvaihtoehtomme.

Ja matkaan!