Barum ja Dotz Fuji – luotettavat kumppanit elämän mutkaisiin teihin nyt reiluna pakettidiilinä.

 

RengasCenterin kevään 2023 rengas-vanne-paketti sisältää kaksi toisiaan täydentävää luottokumppania. Tämä todellinen voimapari tarjoaa sinulle tyyliä ja suorituskykyä mahtavana pakettidiilinä.

 

Barumin renkaiden ja Dotzin Fuji-vanteiden kanssa pääset jakamaan kesäbaanan huippuhetket. Ne vauhdittavat huoletonta kruisailua, tukevat sinua tiukoissa paikoissa ja ovat hinta-laatusuhteeltaan huippuluokkaa. Tyylistä ei myöskään tingitä – tätä unelmaparia sopii nimittäin esitellä kylänraiteilla.

 

Barum Bravuris 5HM -renkaat tietävät, mitä sitoutunut kumppanuus merkitsee. Ne on suunniteltu kestämään pitkäaikaista menoa, ja loistavan vierinvastuksensa ansiosta polttoainetehokkuus matkallasi on huippuluokkaa. Säässä kuin säässä, niin myötä- kuin vastamäessäkin, Barumin bravuureilla rullaat turvallisesti ja huolettomasti eteenpäin.

 

Dotz Fuji -vanteiden inspiroivan moderni, ristikkäispuolainen muotoilu puhuu puolestaan. Kolme tyylikästä värivaihtoehtoa varmistavat täydentävät auton kuin auton tyyliä, nämä vanteet siis todella kelpaa laittaa näytille. Dotzin Fuji-vanteet tekevät sinusta kesäteiden kadehdituimman kruisailijan!

 

Tahdotko? Tämä rengas-vanne-paketin voimapari vauhdittaa matkaasi onnellisesti kohti kesän kuumia teitä. Ostamalla RengasCenteriltä tuet samalla suomalaista työtä.

 

Esimerkkihintoja (hinnat sis. alv 24 % ja rengaskierrätysmaksun):

Nyt myös erämaksumahdollisuus (Svea).

 

Koko Hinta per. sarja
225/45–18 1295 €  tai alk. 38 €/kk
235/35–19 1495 €  tai alk. 43 €/kk
245/35–20 1895 €  tai alk. 54 €/kk

 

Esimerkkilaskelma rahoituksesta:
Erämaksun tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1000 €, maksuaika 30 kk. Luottokustannukset yhteensä 289,47 € (avausmaksu 0 €, korko 14,95 % ja kuukausikulu 3 €), todellinen vuosikorko 23,36 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1 289,47 €. Kertalyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmalla 41 €. Luotonmyöntäjä on Svea Bank AB filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjäliikkeen kanssa poikkeavista hinnoista.

 

Renkaat: Barum Bravuris 5HM
Vanteet: Dotz Fuji (värivaihtoehdot: Dark, Grey ja Gold).

Tutustu Barum-renkaisiin täällä sekä tsekkaa Dotz Fuji -vanteet: dark, grey ja gold

 

[ Katso lähin RengasCenter-liikkeesi ]

 

Muista varmistaa autokohtainen sopivuus.

Meiltä saat myös renkaiden ilmanpaineen valvonnan anturit.