Omistajamuutoksia ja uusia yrittäjiä RengasCenteriin!

RengasCenter -ketjussa tapahtui ennen vuoden vaihdetta kaksi omistajanvaihdosta, Turussa sekä Akaalla. Tänä vuonna ketju on jo vahvistunut kahdella uudella yrittäjällä, Konalassa ja Lohjalla.

Turku:
RengasCenter Turkuun, Pansiontielle v.2013 pisteenvetäjäksi tullut Rengassaari Oy osti rengasliikkeen toiminnan syyskuussa 2016. Nuori yrittäjä Saari on kaavaillut monia uudistuksia kasvattaakseen jo ennestään hyvin toiminutta rengasliikettä. Yksi niistä on henkilöautoasiakkaille suunnattu huoltoauto, joka palvelee tien päällä, myös päivystyksellä. ”RengasCenter-ketjuun liittyminen on mahdollistanut laajan tuotevalikoiman kilpailukykyisin hinnoin, ja liikkeestämme löytyy renkaat ja vanteet lähes jokaiseen ajoneuvoon. Meillä toimii myös rengashotelli.” Saari kertoo.

RengasCenter Turku /Rengassaari Oy
www.rengasliiketurku.net
Puh. 0207 570 580
Pansiontie 4
20200 Turku


Akaa:

Akaalainen MR-myynti Oy puolestaan on ostanut Toijalassa toimivan Jamati-Osan rengaspuolen ja pienkonehuollon liiketoiminnan. MR-myynnin toimitusjohtajana toimii Risto Kalliainen, jonka pääpanos uudessa yrityksessä tulee olemaan markkinointi. Renkaiden myynti, vaihto ja säilytys jatkuvat 600 neliön tiloissa Hallamäentiellä, osana Rengas Center –ketjua. Rengas- ja pienkonepuolen kaksi työntekijää siirtyvät MR-myynnin palkkalistoille, ja vuodenvaihteessa yritykseen palkataan myös yksi uusi työntekijä.

RengasCenter Akaa
www.mr-myynti.fi
Puh. (03) 542 1066
Hallamäentie 3
37800 Akaa


Helsinki:
Ensimmäinen tämän vuoden uusista RengasCenter-liikkeistä löytyy Helsingin Konalasta. Konalan rengas on vuodesta 1991 toiminut rengastalo, jonka uusi omistaja Kari Kuivalainen aloitti toiminnan marraskuussa 2016. Konalan Rengas on täyden palvelun rengastalo, jossa ei tingitä asiakaspalvelusta, ja josta löytyy renkaat ja vanteet etenkin henkilö- ja pakettiautoihin, kuin myös rengashotelli.
RengasCenter Konala / Konalan Rengas Oy
www.konalanrengas.fi
Puh. (09) 548 6562
Hankasuontie 4
00390 Helsinki


Lohja:

Toinen uusi RengasCenter-liike löytyy Lohjalta. Test-Tec Oy:lta löydät monipuolisen valikoiman renkaita ja vanteita, mutta myös automaalaamo ja kolarikorjaamo.

RengasCenter Lohja / Test-Tec Oy
www.test-tec.fi
Puh. (019) 321 781
Takasenkatu 45
08150 Lohja