1. Järjestäjä
Rengascenter Oy
Askonkatu 13, 15100 Lahti

2. Kilpailun ajankohta
Arvontaan voi osallistua kilpailuaikana 13.4.-26.4.2020.

3. Osallistuminen
Arvontaan osallistuu kommentoimalla Goodyear-kampanjajulkaisuun RengasCenterin Instagram- tai Facebook-tilillä unelmakohteen ajoreissulle Suomessa.

4. Palkinnot
Arvomme kaikkien kommentoijien kesken yhden setin (4 rengasta) Goodyear EfficientGrip Performance 2 -kesärenkaita henkilöautoon, maksimirengaskoko 17’’. Arvonnan järjestäjä maksaa lainmukaisen arpajaisveron.

5. Arvontakäytäntö
Palkinto arvotaan kaikkien edellä mainittua RengasCenterin Instagram- tai Facebook-julkaisua kommentoineiden kesken.

6. Arvonta
Palkinto arvotaan 27.4.2020 ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti yksityisviestillä Facebookissa tai Instagramissa. Jos voittajaa ei saada kiinni viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

7. Voittajan julkistus
Palkinnon voittaja julkistetaan, kun hänet on tavoitettu. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Palkinnon voittaja on mahdollista ilmoittaa myös RengasCenterin sosiaalisen median kanavilla.

8. Palkintojen luovutus ja toimitus
Palkinnon luovutus tapahtuu voittajan kanssa erikseen sovittavana aikana.

9. Julkisuus
Osallistumalla tähän arvontaan osanottaja myöntää RengasCenterille oikeuden julkaista hänen etunimensä, asuinpaikkansa sekä mahdollisen kilpailuun osallistuessa mainitun vastauksen sekä oikeuden käyttää edellämainittuja asioita internetsivuillaan ja muussa viestinnässä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

10. Instagramin / Facebookin osallisuus arvontaan
Arvonta ei ole Facebookin / Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity näihin kanaviin. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin / Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

11. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18-vuotta täyttäneet, luonnolliset henkilöt, pois lukien RengasCenterin palveluksessa olevat henkilöt, sekä henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan järjestämiseen sekä näiden perheenjäsenet.

12. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa ja määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän, yhteistyökumppanit sekä muut osalliset kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi eikä muuhun tavaraan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista arvontaan liittyvistä virheistä.

Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muuhun omaisuuteen tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

13. Arvontasääntöjen sitovuus
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee ensisijaisesti järjestäjä.