Mitas HCM – Markkinoiden uusin ja markkinoiden paras palarengas traktoreihin tarjoushintaan RengasCenter liikkeistä kautta maan!:

Hinnat Alv 0 % per kpl + kierrätysmaksu ja tarvittavat rengastyöt.

Mitas HCM on yleisrengas, joka toimii hyvin maastosta riippumatta erilaisissa työkoneissa ja laitteissa. Mitas HCM-renkaassa on ainutlaatuinen porrastettu palapintainen kuvio. Kuvion ansiosta rengas pitää paremmin sekä lumella että mutaisissa ja märissä olosuhteissa. Renkaan itsepuhdistuvuusominaisuudet ovat erinomaiset.

Mitas HCM on monipuolinen rengas, joka sopii esimerkiksi maatalous- ja teollisuustraktoreihin, kurottajiin ja pyöräkuormaajiin maataloudessa, kunnallistekniikassa, kiinteistöhuollossa, maanrakennuksessa ja metsätöissä. Renkaan käyttökohteet ovat lukemattomat. Mitas HCM:n nopeusluokka on D (65 km/h), joten rengas soveltuu hyvin myös maantiekäyttöön. Mitas HCM erottuu edukseen hiljaisuutensa ja vakautensa ansiosta. Ominaisuudet on saatu aikaan pintakuvion optimaalisella sijoittelulla. Rengas on nastoitettavissa.

 

Mitas valmistaa myös keskihintaisia Eurooppalaisia Cultor maatalousrenkaita. Cultor tarjoukset saat paikalliselta RengasCenter -liikkeeltäsi.