Cordiant kuuluu Itä-Euroopan johtaviin rengasvalmistajiin. Konsernin tuotteita viedään yli 30 maahan ja sen laadukkaasta valikoimasta löydät renkaat kaikkiin kuljetusalan tarpeisiin.

Cordiant FL-2  Ohjaavat-/eturenkaat
Kestävä ja matalan vierinvastuksen rengas kaukoliikenteeseen.
Kolmiulotteiset keskiurat suojelevat rengasta kiviltä ja poistavat ylimääräiset esineet renkaan pinnasta.

Cordiant VC-1 Kaikille akseleille
Pitkäikäinen ja luotettava rengas kuorma- sekä linja-autoille.
Vahvistettu kyljen rakenne suojaa rengasta reunakiveysten ja muiden esteiden aiheuttamilta vaurioilta.

FL-2                              VC-1

alk. 280 €                              alk. 250 €

Cordiant DR-1 Vetoakseli
Ainutlaatuinen Stone-Shield -teknologia suojaa renkaita kiviltä. Hyvin puhdistuva rakenne urien pohjalla estää  kiviä läpäisemästä renkaan pintaa ja suojaa näin vaurioilta.

Cordiant TM-1 Perävaunurenkaat
Työmaaliikenteeseen ja sekalaiseen ajoon tarkoitettu rengas. Vahva olkapääalue ja syväurainen kuviointi. Hylkii kiviä tehokkaasti.

DR-1                               TM-1

alk. 280€                          alk. 325€

Falken on japanilainen, korkealaatuisiin tuotteisiin profiloitunut itsenäinen brändi. Falkenin rungot voidaan pinnoittaa mahdollistaen pitkän kokonaiskäyttöiän sekä kustannussäästöt.

Falken RI-151 Ohjaava akseli / perävaunut
Renkaan innovatiivinen kumiseos mahdollistaa loistavan kilometrituloksen ja erinomaisen pidon myös talviolosuhteissa. Korkealuokkainen japanissa valmisettu runko sekä kivenpoistajat urien pohjalla.

Falken GI-388 Kaikille akseleille
Ympärivuotiseen käyttöön kehitetty vankkarakenteinen rengas kuluttavaan ajoon maantielle ja maastoon. Loistavat pito-ominaisuudet kaikilla alustoilla ja tehokkaat kivenpoistajat jotka vähentävät rengasvaurioiden riskiä.

RI-151                                  GI-388

alk. 305€                                   alk. 245€

 

 

Suomen Erikoisvanteiden vannevalikoimasta löydät niin alumiini – kuin peltivanteetkin kalustosi vaatimuksiin – oli kyse sitten kuorma- tai pakettiautosta!

 

SPEEDLINE TRUCK on suuren sveitsiläinen Ronal Group-konsernin kuorma-autonpyörämerkki. Brändi kuuluu hyötyajoneuvojen, perävaunujen ja linja-autojen taottujen kevytmetallivanteiden johtaviin valmistajiin. SPEEDLINE TRUCK -vanteet kestävät äärimmäistä kuormitusta ja ovat tunnettuja lujuudestaan ja toistaalta kevyestä painostaan. Kaikkien pyörien kantokuormat ovat markkinoiden suurimmat ja ne ovat Saksan TÜV-järjestelmän hyväksymiä.

Speedline -alumiinivanteet alkaen 245 €

Erikoisvanteiden asiantuntijat ovat osastollamme koko messutapahtuman ajan!

 

Renkaat ja vanteet pakettihintaan!

 

Olemme osastolla sinua varten – tule juttelemaan ja katsotaan yhdessä sinulle sopivimmat renkaat ja vanteet!