RengasCenterille uusi toimipiste Turkuun

Ketjullamme on uusi piste Turussa. Turun Autoklinikka Oy tulee jatkossa tarjoamaan muiden palveluidensa lisäksi rengaspalveluita markkinointinimellä RengasCenter Turku, osoitteessa: Pansiontie 4, 20200 TURKU

Turun Autoklinikka Oy on vuodesta 1986 alkaen toiminut, täyden palvelun korjaamokokonaisuus. Yritys on korkeimpaan korikorjaamoluokkaan auditoitu vauriokorjaamo ja maalaamo, tuulilasiasentamo, autopesula, huoltokorjaamo, sekä Falck hinaus- ja tiepalveluoperaattori ja FiRENT-autovuokraamo. Myös rengasliike on toiminut Rengasklinikka -markkinointinimellä, jo jonkin aikaa.

Kaiken kaikkiaan Turun Autoklinikka työllistää tätä nykyä noin 30 autoalan ammattilaista.

Rinnakkaisyrityksinä saman katon alla toimivat PPG-automaaleja sekä Kärcher –puhdistuslaitteita myyvä Turun Kymppipalvelu Oy, sekä käytettyjä autojen varaosia maahantuova ja myyvä, sekä romuajoneuvoja vastaanottava autopurkamo Lounais-Suomen Vahinkoautokeskus Oy.

Tervetuloa asioimaan RengasCenter Turkuun.

Petri Saari ja Vesa Vaihinen

Toimitusjohtaja Vesa Vaihinen
puh. 020 7700710
e-mail. vesa@autoklinikka.net

Rengasmyynnistä vastaava, Petri Saari
puh. 020 7700735
e-mail. rengas@autoklinikka.net

RengasCenter-ketju on valtakunnallinen yksityisten rengasliikkeiden yhteenliittymä, joka on osa yhtä Pohjoismaiden suurinta rengasliikeketjua DekkPartner Group:ia. Suomessa toimipisteitä on 65 kpl ja Pohjoismaissa yhteensä yli 250 kpl.