RengasCenter vahvistuu Turun alueella

RengasCenter ketju sai loppuvuodesta uuden liikkeen verkostoonsa. KA-rengas liittyi kahden rengasliikkeen voimin vahvistamaan RengasCenterin verkostoa Turun ja Koski TL:n alueilla.

KA-Rengas

KA-rengas on täyden palvelun rengasalan ammattilainen. Toimipisteet ovat Koskella Tl ja Turussa sekä kiertävä myyntiauto Riihimäellä. Lisäksi Koskella teitä palvelee rekkapesu. KA-rengas on toiminut alalla pitkään ja pääasiassa keskittynyt raskaan kaluston tarpeisiin, traktoreihin ja järeisiin työkoneisiin unohtamatta henkilöautoja ja muuta pienkalustoa. KA-renkaalla on Koskella oma pinnoittamo, josta valmistuu renkaita myyntiin. Pinnoitamme myös renkaita useille jälleenmyyjille sekä muille asiakkaille heidän omiin runkoihinsa edullisesti ja nopeasti.

KA-renkaan Kosken uudet toimitilat otettiin käyttöön tammikuussa 2015. Palvelemme osoitteessa Koskentie 372, 31500 Koski Tl. Tutustu nettisivuihimme www.karengas.fi.

Meiltä saat renkaat fillarista pillariin!

Pisteet:
KUORMAKATU 2 , 20380 TURKU. Puhelin: 040-9010 965
KOSKENTIE 372 , 31500 KOSKI TL. Puhelin: 040-9010963

RengasCenter-ketju on valtakunnallinen yksityisten rengasliikkeiden yhteenliittymä, joka on osa yhtä Pohjoismaiden suurinta rengasliikeketjua DekkPartner Group:ia. Suomessa toimipisteitä on 65 kpl ja Pohjoismaissa yhteensä yli 300 kpl.