RengasCenter laajentaa Nurmeksessa ja Jyväskylässä 

RengasCenter laajentui Nurmekseen, kun yrittäjä Pasi Piironen liittyi kesäkuussa RengasCenter ketjuun. Pasi on 38 vuotias toisen polven yrittäjä ja on aiemmin toiminut kuljetusalalla 15 vuotta, yrittäjänä vuodesta 2003 lähtien. Uusi halli valmistui keväällä 2014 ja ensin rekkapesuja tarjonnut yrittäjä laajensi rengasmyyntiin 2015. ”Nyt sitten tehdään ahkerasti töitä asiakaskunnan laajentamiseksi ja että toimintamme tulisi entistä tunnetummaksi lähipaikkakunnilla”, kertoo Pasi. Rekkapesujen ja rengasmyynnin lisäksi myös hinauksia AL-ketjussa.

Jyväskylään lanseerattiin FinnMetkossa syyskuussa Rengasauto.fi Jyväskylä -nimeä kantava raskaiden renkaiden palveluun keskittyvä rengasliike renkaiden päällä.
Mäntän liikkuva rengasliikeMäntän Rengaspisteen yrittäjä Kari Helin lanseerasi pari vuotta sitten jo auton Mäntän seudulle ja nyt hän laajentaa toimintaansa Jyväskylään. Rengasauto.fi Jyväskylän tukikohta tulee olemaan Jyväskylässä ja toiminta sijoittuu Jyväskylään ja sen lähialueille, erityisesti Jyväskylä, Mänttä, Keuruu ja Jämsän alueelle. Palvelun saa nyt aluksi varattua puhelimitse, mutta lähitulevaisuudessa palvelun saa varattua nettiajanvarauksella ja lisäksi tuotteiden/palveluiden valintaa tulee helpottamaan sähköinen asiakkaille suunnattu palvelu myös. ”Avoimin mielin lähden tulevaan syyssesonkiin palvelemaan asiakkaita Jyväskylään uuden palvelun muodossa” kertoo Kari.